Arama

nötrino
Yasaklı
24 Şubat 2010       Mesaj #24
Yasaklı
Alıntı

kedim sabahtan beri kusuyor ilk kustugunda iki adat düğme çıkardı yutmuş ondan sonrada sürekli kusuyor bişey yemedi doğru dürüst sabah biraz mama yedi ama kustu su içti kustu ne yapmam gerek lütfen yardım edin

Mama yediğine göre mutlaka düzelecektir Kediler çevrelerindeki bilinmeyen objelere(düğme gibi mesela..) karşı meraklı olurlar Bu tür nesneleri kedinizin bulunduğu çevrede bulundurmamaya dikkat edin Kediler oldukça meraklı canlılardır Herhangi bir cismi,nesneyi ağızlarına alıp keşfetmeye çalışırlar Bu nesneler de kedilerde kusmaya neden olabiliyordur Ama bu kusma şekli genelde geçicidir Siz yinede ne olursa olsun mutlaka veterinere götürün kedinizi ve kusmasının başka bir sebebi var mı yok mu öğrenin

Alıntı

cevaplarınız çok güzel ama bana kadilerin boyu kaç cm olduğunu söylermisiniz.LÜTFEN

Genel olarak kedilerin, ortalama 2,5 ile 12 kilo arasında bir ağırlığa ,boy olarak da dişi kedilerin 50 cm erkek kedilerin ise 70 cm bir uzunluğa sahip oldukları bilinir ve bazı kaynaklarda bu şekliyle geçer.