Gidişin geliyor gözlerimin önüne Anlamsız bir sebep yerine Beni terk edişin geliyor Oysa ki ben seni hep sevdim Terk edişinde bile sevdim Kabullendim beni terk edişini Aslında kabullenmedim de Kabullenmiş gibi göründüm Anlayacağın kendi kendimi kandırmaya çalışıyordum Ya da kendimi avutmaya çalışıyordum Ama kendimi bile kandıramıyordum ben Avuntularım bile bana yalan geliyordu Ben içimden söküp atamadım ki ,seni ve senli günlerimizi Gözlerimi her kapayışımda Senli günlerim Ve senli günlerimdeki geleceğe ait hayallerim geliyordu aklıma Canlanıyordu hepsi birer birer,ben her ne kadar canlanmasını istemesem de Ben seni unutamamışım ki Sen unutulamazsın ki Seni unuttum demek yalan olurdu Ben yalanı hiçbir zaman sevmedim ki Acaba sen unuttun mu beni Veya ikimizde aynı düşünceler içerisinde miyiz Benim sevdiğim gibi sende sevdin mi beni Benim yüreğimin sende olduğu gibi Senin de yüreğin bendemi acaba Her gece gözlerimi kapayışımda Senli günlerimizdeki hayallerimiz gözlerimin önüne geldiği gibi Sende bu hayaller içerisinde oldun mu hiç Yoksa yeni arayışlar peşinde miydin sen Benim çaresizliğimden habersiz Bensiz alemlerde miydin