Arama

Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
25 Şubat 2010       Mesaj #6
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

biriyle çıkıyorsanız yada onun sizden hoşlandığı çok açıksa onu kıskandırmanın en iyi yolu;
kendinize bir erkek seçin ve onunla sürekli uğraşın zaten oda buna karşılık sizinle uğraşacaktır ve bu olaylarda sevdiğiniz çocuğun gözü onunde olursa emin olun istediğinize ulaşırsınız.buna kıskanmayacak erkek tanımıyorum(en azından benim sewgilim çılgına döndü).
!!!!!şunu asla unutmayın uğraştığınız çocuğa asla ümit verecek şekilde davranmayın yani asla sizden hoşlanmasın sadece sizin yaptığınız gıcıklıklara karşılık size cevap verecek o kadar yani normal bi arkadaşlık gibi ama arkadaşlıktan farkı sürekli birbirinize gıcıklık yapıp birbirinizle ilgilenmeniz!!!!!!

bu kıskandırmak için çok iyi bir metoddur denenmiştir onaylanmıştır doğrudur ama ne kadar doğrudur? bana göre doğru değildir ve gıcıklık yapmak bir kere güzel birşey değil sırf baskasını kıskandırmak adına. Hayatı bu kadar oyuna çevirmemek lazım bence. Sırf kıskandırmak için baska birini kullanmak, baskasıyla flört etmek haysiyetli bir davranış değil... İnsan içinden geldiği gibi yaşamalıdır, ne bellidir ki kullanılan kişi belki de aşık olacak. Sonra adınız çapkına çıkar.