Arama


ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
1 Mart 2010       Mesaj #133
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
yelloha adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar Msn'm hacklenmisti bunun uzerine mail attim.Gelen cevab bu sekilde.Aşagida Bazi yerleri xxx olarak degiştirerek buraya koyuyorum.Simdi benim 48 saat beklememmi gerekiyor bi şey yapmadan.Bi fikir verirmisiniz ne yapmam lasim?

Hayır, verdiğiniz bilgileri hesabın size olduğunu doğrulamakta yeterli bulmamışlar. Size parola sıfırlamanın yöntemlerini anlatmışlar ve eğer onların size parola sıfırlama bağlantısı bulunan bir e-posta göndermelerini istiyorsanız sorulan soruları hesabı kaydederken doldurduğunuz bilgilerle cevaplamanızı istiyorlar (o e-postayı Cevapla ile cevaplamalısınız, bir form daha gönderirseniz çoklu başvuru diye ilkinden sonrakileri iptal ediyorlar). Siz o cevabı verirseniz, onların size bir cevap göndermeleri için 48 saat beklemenizi rica ediyorlar.

Alıntı
dilaram adlı kullanıcıdan alıntı

ya biri benim facemi çalmış arkadaş larıma benim hesabımdan küfür ediyormuş bütün msn ve facebook giriş kodlarını değiştirmiş bişey yapamıyorum burdan adminlere sesleniyorum neolur hesabımı kapatın çalınan hesabım

Hesaplarınızı biz kapatamayız. Bu konuda anlatılan şekilde Windows Live Destek birimine ilgili formu doldurup gönderin. Windows Live parolanızı sıfırlayabilirseniz Hotmail'e girip Facebook'tan şifre değiştirme ile ilgili gelen bir e-posta varsa bakın. O e-postada verilen bağlantılarla Facebook parolanızı sıfırlama şansınız olabilir. Olmazsa konuyla ilgili olarak Facebook desteke başvurun.