Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rüyamda bir hasteneye benzer biyerdeydim yanımda annem teyzem ve dayım vardı dayım yanıma gelerek elindeki küçük not kağıdını bana verdi buraya kadar herşey normaldi fakat not kağıdında beş tane madde vardı hepsini okudum fakat iki tanesi aklımda kaldı 1. 216 numaralı sayı 2.sen herşeyi biliyorsun ona göre doğruları alat sonunda sende iyi olucaksın kafamı kaldırdığımda dayıma dayım sanki başka biriydi korkutucuydu korkuyordum özellikle gözlerinden hiç birşey anlamadım bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Alıntı

rüyamda yüzünü sadce fotoğrafta gördüğüm bir bebeği 4-5 defadır görüyorum ona ben bakıyorum genelde ve bu çocukla hiç yüzyüze gelmedim geröek hayatta

Alıntı

selamünaleyküm benimde rüyamı tabir edermisiniz ben rüyamda bi yere gitmek istiyorum bi dere var ama başka yol varmı diye bakarken bi kadın yanımda beliriyo tanımadığım biri bu bana dereden gidebileceğimi sölüyo o arada kendimi derede buluyorum bi yılanı öldürüyorum elimde kürekle ama hayvanı paramparça ediyorum derede çok su yok uzunca bi dere diğer ucu görünmüyo küreği bırakıp kenara dereden çıkarken o sırada bi başka yılan daha paramparça olmuş duruyo öylekitanınmayacak halde unufak olmuş derede derenin öbür tarafı bildiğim biyer oldukça güzel görünüyodu binalar falan şimdiden teşekkür ederim

Rüya tabiri yapmıyoruz merak ettiğiniz bilgilere forumumuzun rüya tabirleri bölümünden ulaşabilirsiniz .. İnceleyiniz..
Rüya Tabirleri - MsXLabs