Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım bende 2008 model comfort modeli var sıfır 26000 liraya almıştım,bunun hakkında çok kötü yorumları okudum arabayı yerden yere vurdular 90 nı geçmesi tehlikliymiş ne bilim bir sürü olumsuz yorum yapmışlar,ben bu aracın kullanıcısı olarak yorum yapayım,başında eksilerini yazayım arabanın tipi kötü şekilsiz lastikler sanki bu arabaya ait değil arabanın kaporta işçiliğide iyi değil virajlara sert giremezsiniz savrulabilir,artılarını yazayım ben bu arabaya aldım kme marka tüp attırdım lpg bugünkü fiyattan bir depo 75 tlye doluoyor uzun yolda 600 km garanti yapıyor tüpte bu arabaya 170 bastım benzinde 180 ne çıkardım ben yol tutuşundan memnunum arabanın içi çok geniş 500 ltre bagaj hacmi var uzun yolda koltukları yatırıyorsun arka yatak oluyor ben öyle yattım çokta rahat bu araba başlı başna sadece yakıtı içinde alınabilir benzinde kullanırken tlpg atmadan önce bir depo benzinle şehir içinde 500 km gidiyodum deposu 42 litre artık hesabını yaparsınız açıkcası ben ayda 600 700 km yol yapıyorum şehir içinde yakıt param 100 ytlyi şimdiye kadar hiç geçmedi ay olarak.ben çok memnunum bundan önce 1995 ten buyana araba alıp satarım özellikle yakıt konusunda şimdiye kadar en az yakanı bunu gördüm yakıt konusundaki çk iddalı konuşurum çok ii inşallah yardımcı olmuşumdur..ii günler 02.01.2010