Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #11
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

sağlık meslek lisesine gidipte üniversite sınavı sonucunda başka bir bölümü seçtin mi puanımız düşüyor mu?

Alıntı

ben fahriye gültekin düz lisesine gidiyorum meslek ve düz lise arasındaki fark avukat olmayı engellermi?

Alıntı

ben daha orta 1 öğrencisiyim avukat olmak istiyorum önümde bir sbs var avukat olmak için düz lisemi anadolu lisesi mi gerekli kaç puan almalıyım yardım eder misiniz?

Üniversitede Hukuk, Mimarlık, Mühendislik, İşletme, Tıp ve benzeri prestijli bölümleri okumak istiyorsanız Lise, Anadolu Lisesi ya da Fen Lisesi okumanızı öneririm. Bu okullarda alacağınız eğitimler Üniversite Giriş sınavlarında size daha fazla yarar sağlayacaktır. Meslek liseleri belirli bir hedefe yönelik eğitim verirken diğer belirttiklerim daha kapsamlı eğitim vereceklerdir. Meslek liseleri de kendi ilgili alanlarında ara eleman yetiştiren başarılı okullarımızdır.

Sizlere, okullarınızın ya da dersanelerinizin rehberlik bölümlerine başvurup, sizi ve özelliklerinizi tanıyan eğitimli kişilerden bilgi yardımı ve yönlendirme istemenizi öneririm.