arkadaşlar öncelikle baylara sesleniyorum... saçlarım uzamıyor diye endişe ediyorsanız bence boşuna dert ediyorsunuz entele (bit) otunu kullanırsanız ki ben kullanıyorum hala devam ediyorum şuan 2. kez kullandım ve saçım 1,5 cm uzadı haftada 3 kez uygulayın 1 ayda 6 cm ve daha fazlası olacaktır ben inanarak yaptım... ve etkisini daha 2.ci uygulamamda gördüm. tarifini merak edenler için hemen veriyorum.. 2 bardak sirke 2 bardak su ve 10 gr entele (bit) otunu bir tencerede kaynatın ve soğumaya bırakın sonra saçlarınıza yedirerek uygulayın 2 saat bekletin ve sonra yıkayabilirsiniz evet biliyorum sirke diyorsunuz iğreniyorsunuz ama inanın acayip etkili sirke olarak ELMA SİRKESİ kullanmayı unutmayın ben de sinüzit olduğu için geceleri uyguluyordum belki bununda faydası olabilir benden tavsiye yatmadan 2 saat önce saçınıza uygulayın ve yıkayıp yatın yapılan karışım 1 ay saça yetecek şekilde ayarlanmış... istanbul'da oturanlar için satıldığı yerler köşe başlarındaki aktarlar değil eminönünde mısır çarşısında orjinalini bulabilirsiniz kahverengi küçük parçacıkta tohumlar =) şimdiden kolay gelsin herkese başarılar