Arama

virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
3 Ağustos 2006       Mesaj #69
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
100yilforma Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın 100 yıl formaları tanıtıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen geceyle Fenerbahçe A Takım 100 yıl formaları ve eşofman ile yeni sezon koleksiyonu tanıtıldı. Yüzlerce davetlinin katıldığı ve basın ordusunun takip ettiği gecede ayrıca 100. yıl logomuz ve 100. yıl organizasyonları hakkında bilgi de verildi.

Metin Uca’nın sunuculuk yaptığı tanıtım gecesinde öncelikle Adidas Genel Müdürü Haluk Özmutlu söz aldı. Özmutlu; “Fenerbahçe ile sürdürdüğümüz ortaklıktan gurur duyuyoruz. Bu büyük kulübün ve lider takımın ihtiyaçlarına cevap verecek bir koleksiyon hazırladık. Fenerium’un dizayn ettiği, bizim tecrübelerimizle ürettiğimiz formaları sizlere tanıtacağız. Fenerbahçe’ye, Şampiyonlar Ligi ve Turkcell Süper Lig’te başarılar dileriz.” dedi.

Daha sonra Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Tayfun Okter sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. Okter, Türk futbolunun lideri ve ayrıca bir cumhuriyet olan Fenerbahçe’ye, 100. yılında da hizmet vermenin gururunu ve 100. yıla tanık olacak bu formaları tanıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Double You Genel Müdürü Rıfat El Hadef ise konuşmasında şunları dile getirdi: “Fenerbahçe Spor Kulübü, şirketimizle anlaşarak bana göre 100. yılın en büyük transferini yapmıştır. Fenerbahçe sporcularının özellikle böylesine önemli bir senede firmamızın kıyafetlerini taşıyacak olması bizim en büyük gururumuzdur. Fenerbahçe’nin bütün alanlarda başarılı olacağına can-ı gönülden inanıyorum. Biz de ufak bir katkıda bulanabildiysek ne mutlu bizlere!”

Gecede daha sonra Fenerbahçe 100. yıl komitesi başkanı Ender Alkaya, barkovizyon gösterisi eşliğinde 100. yılda Fenerbahçemizin neler hissettiği ve düşündüğüne dair ve 100. yıl etkinlerini nelerin kapsadığını içeren bir sunuş yaptı. Işık gösterileri, müzik şöleni, dans ve ateş gösterileri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadımızdaki kareografik ve animatif gösteriler, Çırağan ya da Dolmabahçe Sarayı’nda yapılacak 100. yıl balosu, kültür ve sanat; sportif; topluma katkı ve anma ve ödüllendirme etkinliklerinin sunulduğu gösteri davetlilerden alkış aldı.

Başkanvekilimiz Nihat Özdemir de bu özel gecede söz aldı ve Fenerium’a, Fenerium’a destek veren şirketlere ve taraftarlarımıza teşekkür ettiği konuşmasını şöyle sürdürdü: “Fenerium, 43 mağaza ve 200 satış noktası ile Fenerbahçe’nin 9 şubesi, 1200 sporcusu, 5000 spor okulunun malzemelerini temin ederek ve taraftarlarımıza kaliteli ürünler sunarak dünyada tek olma özelliğini devam ettirmektedir. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen taraftarımıza ve 2 yıldır bizlerle işbirliği içerisinde olan Adidas ve Avea firmalarına, Başkanımız ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum."

Öte yandan, Başkanımız Aziz Yıldırım 100. yıl logomuzu tasarlayan Ali Taran’a bir teşekkür plaketi takdim etti.
İstanbul Defterdarlığı Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı Hakkı Koçen, Fenerium’un Göztepe Vergi Dairesi’nce 100 firmadan 4. firma olduğunu açıkladıktan sonra Başkanımız Aziz Yıldırım’a bir teşekkür plaketi verdi.

Ve gecenin en çok beklenen anı olan Fenerbahçe’nin 100 yıl formalarının tanıtımı profesyonel futbolcularımız ve mankenler tarafından podyumda davetlilerin beğenisine sunuldu. Çift taraflı olarak kullanılan 100 yıl forması herkes tarafından alkış aldı. Tanıtım gecesi; bir hafta boyunca boğazda formamızı tanıtacak olan geminin tesislerimize yanaşması ve havai fişek gösterileri ile son buldu.