Arama

KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
8 Mart 2010       Mesaj #184
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

yhaaa arkadaslar bn şifremi hatırlamıorum gizli yanıtıda hatırlamıorum msn açamıorum hani davet gndersem dicem Msn Confused eeee napcam şimdi Msn Confused yardım edin lütfeeennnnnnnnn ağlıcam yhaaa :!(

Şifre Unuttun
Gizli Soru Unuttun
Alternatif E-Mail Adresi Biliyorsanız Şifre Sıfırlama Yapabilirsiniz.

Oda Olmadı, Verdiğim Linki İnceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaslar benim msnemde oyle oldu suan giremiyorum sizin gibi cok defa denedim ama olmadi bakin iyi okuyun yazdiklarimiMsn Sadmsn adresi acarken verdginiz ikinci msn adresi hotmail.com, sizin msn adresiniz live.de windws.live hotmail.de vs.) ise arkadaslar msnnenizi baska yontemlerle actirmaya calisin yani iyi anlayan birine gosterin bilgisiyarci olabilir ben boyle yaptim oldu simdiki msnmi de verdim suan bekliyorum cevap alinca sizi tekrar bilgilendirecem

Anladığım Kadarıyla;

1. Bilgisayarda MSN Açılmıyorsa 2. Bilgisayarda MSN Açılıyor.
Bu Mevzudan mu Bahsediyorsun ?

Eğer Öyle İse, MSN Geçici Dosyaları Temizlemeniz Gerekir.

Gizli Klasörü Açıp, ( Araçlar /Klasör Seçenekleri/Gizli Dosya Ve Klasör Göster) Ve Uygulayın.
Aşağıdaki Yolu Takip Ederek Klasörün İçindeki Bütün Dosyaları Siliniz.
Kod:
C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\Application Data\Microsoft\MSN Messenger
Kod:
C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts