Alıntı
Conquerror adlı kullanıcıdan alıntı Benim bilgisayarımda normal koşullarda hiçbir hata mesajı almıyorum ses ve görüntü kurulumundada sorun olmuyo fakat web kameramı göster seçeneği aktif değil ve birisi davet yolladığında ve kabul ettiğimde ise kameram yokmuş gibi tepki veriyo bilgisayar..Kamera normalde çalışıyo kendi programından açıp resim çekebiliyorum video çekebiliyorum sadece msnde böyle oluyo ve bu sadece benim hesabımda değil bütün hesaplarda aynısı oluyo..Msni kaldırdım yeniden kurdum onar dedim sizin dediklerinizi yaptım hiçbirşey fayda etmedi..Lütfen yardım edin vallahi sinir krizinin eşiğindeyim..
Messenger menüsü>Araçlar>Seçenekler'e tıklayarak Kişisel sekmesindeki "Web kameramın olduğunu başkalarının görmesine izin ver" seçeneğini değiştirip Tamam'a basın. Oturumunuzu kapatıp tekrar açın ve o ayarı işaretleyerek Tamam'a basın. Şimdi sorun düzelmiş olabilir. Düzelmediyse Araçlar>Ses ve Görüntü Kurulumu sihirbazını çalıştırın ve önce Devre dışı bırak'ı seçin, sonra oturumunuzu kapatıp tekrar açın ve kamerayı aynı sihirbazda seçin. Düzelmiş olabilir.