Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
14 Mart 2010       Mesaj #54
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

selam biz avusturyadan katiliyoruz syn ömer üründür ve hakan abiye bir sorumuz olcak tama fener kötü oynuyor ama fener kötü oynuyor diyede maclarda penalti oluyor verilmiyor acik konusmak gerekirse biz türk hakemlerinden memnun degiliz <<<bunun icinde daum da dail<<<<biz türklerde bu yabanci hayarligi oldugu sürece daha bize cooook<<<<daumlar<<< GELIR GIDER...........yilmaz vural fenerin basina gelemezmi.............. selamlar serdar citlik ve coskun kuzu ...................cevap bekliyoruz SAYGILAR:::::::::::::::::::::::::

Alıntı

iyi aksamlar ben ibrahim adıyamnlıyım sizce fenerbahçe bu sene neler elde edebilir ?????

Alıntı

beşiktaş en iyisi ben ağrının diyadin ilçesineden muhammed polat 6/a hakem hilelerine durdiyecek takım aranıyor

Alıntı

BEN KARABÜKLÜ FUAT ABİCİM NEDEN 1.LİG ÖZETLERİNİDE VERMİYOSUNUZ.

Alıntı

omer abi hakan abi ben kocaelınden emrah saygı galatasaray tarihinde hic fenerbahceyı 7-0 yendimi cevaplarsanız tv de memnun olurum 10 atk1 sınıfıma selamlarımı sunarım

Alıntı

ben 16 yasındayımmm trt 1 artık mac genıs özetlerını bozdu bence eskıden daha genıs gosterıyorlardı ama artık daha kısa gosterıyorlar bunu duzeltmelerını rıca edıyorum...

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.