Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
19:09, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 05 Aralık 2025 - 19:10
Arama
MaviKaranlık Forum
ÇYDD - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
-
Tek Mesaj #1
_KleopatrA_
Ziyaretçi
16 Mart 2010
Ziyaretçi
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Genel merkez:
İstanbul
Genel Başkan:
Aysel Çelikel
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacıyla, kazanılmış hakların korunup geliştirilmesi ilkesini güden Sivil Toplum Kuruluşu'dur.
ÇYDD, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kültür Bakanlığı gibi resmi devlet kurumlarıyla işbirliği içinde ve apolitik bir yapı içinde çalışır.
ÇYDD'nin omurgası, gönüllülük temelinde çalışan profesyonel insanlar üzerine oturtulmuş olup, gelir kaynağı toplananan bağışlardır. Derneğin 96 şubesi bulunmaktadır. 1999 depremi sonrası katkılarıyla dikkat çekmiş olan ÇYDD, kırsal kesimdeki eğitim projeleriyle eğitime büyük ve yararlı katkılarda bulunmuştur. Eğitimde fırsat eşitliği, kız çocuklarının okullaştırılması, kitap, araç-gereç desteği, okul öncesi eğitimi ve lise mezunu mesleksiz kızlara meslek edindirme, sonunda ekonomik özgürlüklerine kavuşması gibi projeler de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin ilgi alanı dahilindedir.
Derneğin merkezi İstanbul'dadır.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Bu mesajı
1
üye beğendi.
Kapat
Saat: 19:10
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve