Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
21 Mart 2010       Mesaj #59
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

oku abi ne olur...... ben karstan hüseyin bence gecen yıl beşiktaşın şampiyonluğunun en büyük pay sahibi ertuğrul sağlamdır. bunu şuan bursasporda harikalar yaratması bunun ıspatı değilmi. ben bir beşiktaşlı olarak ertuğrul sağlam gibi kişiliği ve duruşuyla bizlere örnek olan abilerimize daha çok hak ettiği değeri vermelerini istiyorum.haksızmıyım abi

Alıntı

selam erdoğan abi iyi yayınlar konunuzla ilgisiz bir şey söliycem başkbakanımız roman açılımı yptı onlara bedava ev verdi bizde laz açılımı istiyoruz.trbzondan tolgahan yurdakul

selam erdoğan abi bütün türkiye bursaspor u gözünde büyülttü ki nerdeyse şampiyon yaptınız sizde öyle siniz.bursasporu okadar büyültmeyin bir gün odaa sivasspor gibi elinizde patlayabilir..

Alıntı

selam erdoğan abi iyi yayınlar hepiniz bursasporu çoook büyülttünüz ki şampiyon yaptınız oysaki trabzonspor alnın teriyle maçlarını kazanıyor bursaya birşey demiyorum ama bir gün onlarda sivassporun haline düşebilirler.bir de anket yapıyorsunuz dör takım var başta bursa fener galatasaray beşiktaş olmak üzere trabzonsporu büyükden bile sanmıyonuz unutmayın biz altı kere şampiyon olduk bursa bir kere bile şampiyon olamadıı...trabzondan tolgahan yurdakul

Alıntı

iyakşamlar ben fazlı trabzonsporluyum ankara sincandan selamlarla trabzonsporun yenmesi bursasporun işine yaradı trabzonsporlu olduğum halde ertuğrul sağlamı beğenmem nedeniyle bursasporun şampiyon olmasını diliyorum...
iyi yayınlar...

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.