Arama


LeqoLas - avatarı
LeqoLas
Ziyaretçi
22 Mart 2010       Mesaj #2
LeqoLas - avatarı
Ziyaretçi
Türkiye Deprem Vakfı ; Bu kuruluşun amacı deprem öncesinde ve deprem sonrasında alınacak önlemler konusunda ülke içerisindeki kuruluşlar ile iş birliği yapıp kuruluşların yapacağı etkinlikleri desteklemektir. Depreme karşı koruyucu önlemler alıp eğitim vermektir.

Akut ( Arama Kurtarma Derneği ): Akut'un ana amacı dağ ve doğa koşullarında meydana gelecek olan kaza ve kaybolma olaylarında vatandaşlara yardım etmektir. Deprem, sel ve doğal afetlerde arama ve kurtarma çalışmalar yürütmektedir.

Türkiye Sokak Çocukları Vakfı : Bu kuruluşun amacı terkedilmiş, ihmal edilen ve başka sebeplerden dolayı sokaklarda yaşamaya çalışan çocuklara sahip çıkmaktır.

İhtiyar Huzur Köşeleri Derneği : Kimsesi olmayan, maddi ve manevi bakıma muhtaç olan yaşlılara yardım edip düzgün yaşamasını sağlayan bir kuruluştur.

Türkiye Sağır Ve Dilsizler Cemiyeti : Bu kuruluşun amacı yurttaki duyma ve konuşma engelli insanları ülkeye yarayacak fayda getirecek bireyler haline getirmektir.

Çocuk Sevenler Derneği : Bu kuruluşun amacı çocuk yuvaları, çocuk yetiştirme yurdu gibi hizmet veren yerlerde korunmakta olan çocukların yardıma muhtaç olanların değişik sosyal yardımda bulunmaktır.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı : Bu kuruluşun amacı ülkemizde iyi eğitilmiş insanlardan daha çok olması için hizmet vermektedir.
Son düzenleyen perlina; 11 Nisan 2018 20:52