Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1419

volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
25 Mart 2010       Mesaj #1419
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
Böyle anne olmaz olsun

angelablackwell 5236 334


ABD'nin Washington eyaletine bağlı Spokane kentinde, bir babanın internet üzerinden verdiği ilanla 4 yaşındaki oğlunu satılığa çıkarmasının ardından, Michigan'da 45 yaşındaki bir annenin, 10 yaşındaki kızını, 67 yaşında bir adamla birlikte olması için kokain karşılığında değiş tokuş etmesi Amerikan kamuoyunu bir kez daha sarstı.

Elde edeceği uyuşturucu karşılığında kendi öz kızını pazarlayan Angela A. Blackwell adlı kadın, birinci derecede cinsel suç islemeye aracı olduğu, reşit olmayan çocuğuna kotu davrandığı, kendi öz evladını uyuşturucu elde etmek için cinsel amaçlı pazarladığı suçlamalarıyla tutuklandı.

Angela A. Blackwell'in, kokain karşılığında öz kızını pazarladığı Johnnie L. Griffin'in ise polis tarafından arandığı belirtildi. Çocuk yastaki kızını, kendisinden 57 yaş büyük birisine pazarlayan annenin yanı sıra kayıplara karışan Johnnie L. Griffi, yargılanmalarının ardından suçlu bulunmaları durumunda 25 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecekler.

Amerikan kamuoyu, geçtiğimiz günlerde de bir babanın bedava ilan sitesi craigslist'te, verdiği "4 yaşında erkek çocuğu, 5000 dolar" ilanıyla sarsılmıştı.

(ekolay)