Arama


LaDy - avatarı
LaDy
Ziyaretçi
26 Mart 2010       Mesaj #7
LaDy - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

dün gece rüyamda bir arabada ölü bir adam oturuyordu ama benden haric kimsenin öldügünü bilmior sonra adamin öldügüne dair haber gelior
birde sevgilim ayrildik dior ve gene tekrarlior ardindan cifte telli oynuyor üzüldügünü biliorum ama o hic belli etmior...
yardim ederseniz sevap islemis olursunuz ALLAH RAZI OLSUN !!!

Rüyada ölü görmek, sevilen birinin geleceğini haber verir. Ölü diri getirir.
Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.
Rüyada kendinin ölüp dirildiğini görmek; isteklerinize kavuşacağınıza, ölü birine birşey vermek veya almak; bolluk içinde yaşayacağına, ölü bir kadını doğururken görmek; uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, ölmüş bir adam görmek; sevilen bir dostu kaybetmeye, bir ölünün tekrar dirildiğini görmek; güzel bir haber almaya ve bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, güzel bir evliliğe yorumlanır. Eski bir sevgili görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğini belirtir. Evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile huzurunuzun bozulacağına yorumlanır.

Rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayriliga, olmayanlar için yeni bir sevgili edinecegine; sevgilinizle, aranizda tartisma çikarak ayrildiginizi görmek, bir rakibinizin sevgilinizi sizden alacagina isarettir.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir
Son düzenleyen Safi; 30 Mart 2018 19:56