Arama

Bilgisayar Teknik Destek - Tek Mesaj #47

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
31 Mart 2010       Mesaj #47
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
srht_d adlı kullanıcıdan alıntı

tekrar selam benim sorunlarım bitmiyor şimdi çoookk karışık bir durumdan bahsedecem inşallah çözebilen çıkar...

bende msn de görüntü var ses gidiyor ancak ses gelmiyordu karşıdaki pc den olduğunu düşünüyordum ama karşı pcde deneme yapıldı onda sorun yok bende var görüntüde sıkıntı yok giden ses de sorun yok ama ses gelmiyordu bende ses kartının driverını tekrar yükleyeyim dedim bu defa da ağ bağdaştırıcısı sürücüsüne ne olduysa net hepten gitti internete giremiyorum ne yapmam lazım... yardımcı olabilirseniz çok sevinirim... bende sınırları iyice zorlamaya başladım heheheMsn Happy))

bu arada sistemim windows 7

Muhtemelen bu süre zarfında sorununuz çözülmüştür Msn Happy

Alıntı
takashi adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar kullandığım laptopun işletim sistemi Windows xp Professional 2008 Service Pack 3.

Laptopumda microsoft office yoktu banada lazım olduğunda masaüstü bilgisayarımdan kullanmak zorunda kalıyorum.Ama bu çok uğraştırıcı oluyor bana laptopta lazım.Neyse microsoft office 2003 service pack 3 indirdim fakat yüklenirken bana verdiği hata şu:

"ÜRÜN SİSTEMİNİZDE OLMASI BEKLENEN SÜRÜMÜ BULUNAMADI" diyor

Bu sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekürler..

Microsoft Office 2003'ün kendisini değil de Service Pack 3 güncellemesini indirmişsiniz. Office 2003'ün ya da 2007'nin kurulumuna ihtiyacınız var.

Alıntı
hasip_01_51 adlı kullanıcıdan alıntı

ekranla ilgili bir sorunum varr.. pc açılıyor windows xp yazısı gelio normal bi şekilde açılıyor tam hoşgeldiniz yazısı yazacakken ekran kararıyor ama pc çalışmaya devam ediyor hoşgeldiniz yazmadan ekran kapanıyor ekranın yeşil ışığı kapanıyor

Daha fazla detay belirtmeden yardımcı olmamız ne yazık ki mümkün değil. Yakınlardaki bir teknik servise götürmenizi öneririz.

Alıntı
xprensx adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar ben işlemciyi degiştiriyorum ama pek işlemci bulamadım buldugum işlemci P4 2.0 400MHz(fsb) 478 socket ve 521k cache benim pcde ise 128 cache olurmu acaba bu işlemci olurmu şuanda pcde 1.7 celeron 400mhz(fsb) 478 socket ve cache128kb anakart BİOSTAR U8868 'CPU DA BAKTIGIMDA MODEL: P4M266-8235' cevalpar için teşekkürlerx

Burada Intel Pentium 4 2.6 GHz işlemciye kadar desteklediği belirtiliyor:
Biostar USA
Biostar USA

Eğer Pentium 4 2.6 GHz işlemcinin farklı cache değerine sahip modelleri yoksa, bu işlemciyi anakartınızda kullanabilirsiniz.

Intel Pentium® 4 2.6GHz (400MHz) 512K cache Northwood Boxed CPU inc Fan and Heatsink
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.