Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı


Cevap hakkı doğuran bir mesajla konuya yeterlik vermek birbiriyle çelişen bir durum. Ricanı yerine getiremeyeceğim bu sebeple.
Sırasıyla;
"Bu konu niye bu kadar uzadı?" sorusuyla giriş yapıp 2 saat önce nihayetlenen bir konuyu uzatmaya götüren isim şimdi sen oldun.
Yetkili aday gösterilemez, kurallarda açıkça belirtildiği gibi konu mesajlarına da bu bilgi mütemadiyen geçiliyor.
Aynı mesajın içeriğinde bir de şuna dikkat çekiliyor: Üyenin aday gösterildiği ay içindeki performansının belirleyici kriter olduğu.
Yani geçmiş dönem performanslar savunduğunun aksine aday gösterilmesi için yeterli sayılmıyor. Önceliğimiz seçilen üyeler yerine seçilmeyen, belki yeni olan veya eskilerden ama bir şekilde ve kendi alanlarında iyi niyetli olarak ortaya koydukları çabalarıyla diğer üyeleri öne çıkarmak, takdir etmek.
Ayın üyesi seçimlerinin epeyce suiistimale uğratıldığı yolundan çıkarsak belki daha itinalı yaklaşımlarda bulunulabilir.

Ve bir yetkili olarak üzerine düşen bir şekilde yeterlilik için çabalayan isimleri takip edip aday olarak sunmak. Dönüp dolaşıp aynı isimler üzerinden hareket etmek değil.

Sitede performans gösteren hep aynı kişilerdir dikkatinizi çekerim. Bu nedenden dolayı aynı kişiler aday gösterilmektedir.