Arama

Kim Nam-gil - Tek Mesaj #3

ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
6 Nisan 2010       Mesaj #3
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Queen Seon Duk dizisinde Bidam olarak bilinen Kim Nam-gil'in yardıma muhtaç insanlara el uzatması herkesi şaşırttı.
Ad:  33vohap.jpg
Gösterim: 622
Boyut:  88.0 KB

6 Ocak'ta, Kim Nam-gil ve Kore Uluslararası Çocuk Teşkilatı sponsorluğunun üyeleri 7.6 deprem ve Tsunami sonrası harap olan Sumatra Adası'ndaki insanlara yardıma gitti.

Ad:  20441107373462007017273.jpg
Gösterim: 700
Boyut:  65.3 KB

Daha sonra 11 Ocak tarihinde, Kim Nam-gil tekrar başka bir görevle Haitili depremzedelere yardıma gitti. Aktör bu insanlara yardım etmenin kendisinin kaderinde olduğunu hissettiğini belirtti.

Ad:  16a5mco.jpg
Gösterim: 680
Boyut:  93.6 KB

"Bu çocuklar bu büyük deprem öncesi güzel bir günde yapılması gerektiği gibi sadece oyun oynuyorlardı, ama şimdi onlar evlerini dahası ailelerini kaybetti. Doğal afetlerin bu tür korkutucu sonuçlarını anlamak gerçekten zor. Bu çocuklar için gerçekten üzülüyorum ve umarım onlara herhangi bir şekilde yardım edebilirim."
Ad:  118f912.jpg
Gösterim: 649
Boyut:  45.0 KB

Kim Nam-gil Kore'ye dönmeden bir gün öncesinde, omuzları ile malzemeleri taşımıştı.

Ad:  2ezr2pz.jpg
Gösterim: 638
Boyut:  147.7 KB

Birçok kişinin evsiz kaldığı ve ailelerini kaybettiği bu yerde, gönüllüler depremzedelere evler, çocuklar için okul inşaatında ve gıda kaynakları sağlanmasında yardımcı oldu.
Bu yolculuğun hikayesi 29 Ocak'da MBC'de The World and I'de yayınlandı, yayına Kim Nam-gil de katıldı. Yayın boyunca orada yaşananları anlatan Kim Nam-gil, izleyicilerin bağış yapmalarını sağladı.

Alıntıdır.

Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!