Arama


LaDy - avatarı
LaDy
Ziyaretçi
9 Nisan 2010       Mesaj #8
LaDy - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben rüyamda fotoraf cektırıyodum cok sevdgım bı akrabamlacekktıyodum bugun de rüyamda eskı evımızde börek yapmısız okadar guzel olmusdukı ınalmızdı ve cok guzel sarısın yesıl gözlu bi bebege yedıryodum onu cok sevıyodum

Fotograf görmek çagridir. Rüyasin da kendi fotografini elinde görenin eceli yaklasmistir. Elinde ev halkindan veya tanidigi birisinin fotografi varsa, o kisinin eceli ya kindir. Kendisini bir fotografhanede veya baska bir yerde fotograf çektigini görmesi, hastaliga, kendi fotografini çektirmesi ise tehli keli bir yolculuga çikacagina yorumlanir.

Bir akrabanızı
görmek, oluşacak bir terslik yüzünden işinizden zarar göreceğinize yada kısa sürecek bir hastalığa işarettir. Yakında kötü bir haber alacaksınız demektir.

Börek:
Bir söylenti duyacaksınız demektir. Börek almak iyi parası kazanabileceğiniz işe gireceğiniz anlamındadır. Börek satmak insanlara faydalı bir iş yapmaya işarettir. Börek yapmak güzel ve karlı bir işe girmeye haber verir.

Bebek
haberdir. Güzel bir bebek iyi haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek tatsız haber veya dedikodudur. üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğini bildirir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.
Yeni doğmuş bir bebek görmek, iyi değildir.Çok güzel giyimli bir bebek sağlıklı ve sevinçli göründüyse varolan sıkıntının önemsiz ve çabuk atlatılacağına işarettir.
Bir kimsenin rüyada küçük bebek görmesi, sevince ve sürura işarettir.
Çünkü çocuklar hanelerin s evinç kaynağıdır. Yine bir bebeği sevip okşadığını görmek, sevinçli bir habere işarettir.
Rüyada bir bebeği cami avlusunda terk edilmiş olar ak görmek ve onu kucağına almak, akrabalar yoluyla gelecek mirasa delâlet eder.
İş siz güçsüz birinin rüyada bir bebeğin beşiğini salladığını görmesi, yakında işe gir eceğine ve sevineceğine delâlet eder.