Arama

ADSL Teknik Destek - Tek Mesaj #94

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Nisan 2010       Mesaj #94
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
dessiris adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ne olur yardım edin. ilk kez ilginç bi problemle karşılaşıyorum, kime sorsam yardımcı olamadı. kablolu modemden biri usb diğeri ethernel olmak üzere intermnete bağlanıyoruz. ben laptoptan ethernetle, diğer kişi pc'den usb ile bağlanıyor. yıllardır aynı anda netteyken haliyle çok az bi hız düşmesi haricinde bağlantıda sorun yaşanmazdı. bu arada 1 mbit limitsiz. 2haftadır artık aynı anda bilgisayarlar nete bağlandığında, benim laptopta hızım 56kya düşüyor nerdeyseMsn ConfusedMsn Confused..iki bilgisayarda da virüs yok. zaten tek tek bağlandıklarında sorun yok. ama artık iki kişi aynı anda bağlanamıyor. sadece benim hızım düşüyor. bunun ne deni modem midir yoksa ben sağlam bi virüs yedim de o mu tetikliyor. ne olur bi yol gösterin. hızın yavaşlığından saçımı başımı yolucam artık..bu arada bağlantı için teknik servisi de aradım internet sağlayıcının, sorun yok dedilerMsn ConfusedMsn Confused

Dizüstü USB'den, masaüstü Ethernet'ten bağlandığında sonuç ne oluyor? Eğer o sefer masaüstü yavaş bağlanırsa sorun bilgisayarlarla alakalı değildir.

Modemi sıfırlamayı da denemelisiniz.

Modemin firmware güncellemesi varsa kurmanız da yararlı olabilir.