Arama


pronto__ - avatarı
pronto__
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #183
pronto__ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

-Oralardaki üyeliklerinizin hiçbiri kapanmayacak (Doğrudan Windows Live ID'si ile giriş yapılabilen üçüncü taraf sitelerdeki üyelikleriniz hariç).
-Siz hesabınızı kapattıktan sonra 120 gün süreyle hesap adresiniz korunur ve bu süre içinde son parolanızla oturum açarak hesabı geri alabilirsiniz. Bu süreden sonra hesap adresini başkaları alabilir.
-Siz Windows Live Hotmail hesabınızı kapattığınızda ona gönderilen e-postalar "iletilemedi" uyarısıyla gönderene geri döneceğinden ve 120+ boyunca bu süreç devam edeceğinden siteler ve forumlar muhtemelen otomatik olarak o adrese bilgilendirme e-postaları göndermeyi kesecektir. Kesmezse ve bir gün o adresi başka birisi alırsa o e-postalar o kişiye ulaşacaktır. Bunu önlemek için bu sitelerdeki üyeliklerinizi de 120 gün içinde kapatmanız iyi olur.



iyi fekat 5 yili askin bir maili kapatmak isteyen biri maillerinide siliyorsa yani uye oldugu bir cok yer veya mail adresini verdigi bir suru kısi var. 120 gun sonra butun bunlarin sorumlulugu maili yeni alan kisiye mi ait olyor..? bir de sunu merak ediyrum ornegin tamam mail alirken isim soy isim veya bir takm kisa bilgilr veryoruz nebilim şimdilerde gelşen işte resim kymalar falan. kapatinca butun bu bilgler siliniyormu acaba. yeni alan kişimi sorumlu oluyor tmamen ilk o almış gibi. karişik bıraz durumlar sankı...