Arama


pronto__ - avatarı
pronto__
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #186
pronto__ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

-120+ gün sonra biri o adresi alacak olursa ve sorumluluğunu bilen biriyse, evet, bütün o forum-site üyeliklerinin ve e-posta adresinin verilmiş olduğu insanların sorumluluğu ona geçmiş olur. Mesela buralardan e-postalar alıyorsa insanlarla ve site-forum yöneticileriyle temasa geçip durumu açıklamalı ve bir daha e-posta göndermemelerini belirtmeli. Kimseyi böyle bir durumla karşı karşıya bırakmamak için hesabı kapatmadan önce bu üyeliklerinizi kapatmanızı ya da en azından e-posta gönderilmeyecek şekilde ayarlamanızı öneririm. Gerçek hayatta da öyle değil mi zaten? Bir evden taşındıktan çok sonra bile adres bilgini güncellemediğin kanallardan posta kutuna mektuplar gelmeye devam ediyor.
-Windows Live hesabınız kapatılınca da bütün kayıtlı bilgiler vs. silinirmiş. Ancak risk almamak için hesabı kapatmadan önce bunları da silmek faydalıdır. Otomatik silmeler bazen başarısız olabiliyor. Silmeseniz bile adresi alan yeni bir kişi o resimleri kendi hesabında bulmaz. Kendisi sıfırdan başlar. Resimler vs. sunucularda bir yerlerde kalmasın diye silmenizi önerdim.


Hepsini hatırlamam mümkün değil zatern saçasapan birtakım stelere üye olmuşmdur diye kapatyorum çok eskiden beri kullandığım mailimi. yani aslında kapatma nedenim bu zaten. ama kapatmadan öncve bütün maillerime bir baktım silerken bir yandan çok falaz üye olunan siteden mail yok sildiklerimi bilemiyorum haliyle. keşke bir sistem olsada bu güne kadar hangi sitelere üye olmuşuz görebilsek. çünkü benim onları tek tek hatırlayıp silmem imkansız. en iyi çözümü mail adresini kapatmak ve deiğştirmekte buldum. yeni açtıgm maille de her yaptgım şeyi daha kontrollu yapıoyorum. kapatma isteğim tamamne bu. belkide uye oldugum site sayısı 5-10 u geçmez ama dedim ya hatıorlamıyorum. bir yere bişey yazdım mı ne yazdım hiç bilmiyorum ve bu bilinmezlikte yaşamaktansa maili serbes bırakmaya karar verdim. yada sizce bu gune kadare hangi sitelere veya nerelere uye oldugumu öğrenme şansm varmı?