Bak oğlum ben senin annenim
"Çocuklar Gülsün Diye" isimli eğitim kampanyasını hayata geçiren Gülben Ergen, projeye destek amacıyla Bostancı Gösteri Merkezi'nde bir konser verdi.
Konseri Ergen'i oğlu Atlas, babaannesi Süheyla Erdoğan'ın kucağında izledi. Ergen, bir ara oğluna dönerek, "Bak oğlum ben senin annenim. Çocuk hala sahnede şarkı söyleyenin annesi olduğu farkına varamadı" diyerek hayranlarını güldürdü.
Kaynak --------------------------------------------- GÜLBEN ERGEN BOSTANCI KONSERİNE DAMGA VURDU
Gülben Ergen Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı.
Yaz konserlerinin açılışını Bostancı Gösteri Merkezi'nde yaptı. Gülben Ergen'i izlemeye gelenler arasında Deniz Seki'nin yanı sıra, Gülben Ergen'in oğlu Atlas, annesi ve eşi Mustafa Erdoğan'ın anne ve babası da yer aldı.
Oğlu Atlas'ın kendisini ilk kez sahnede izleyeceğini söyleyen Gülben Ergen, sahne öncesi son provaları yaparken Atlas'la sahneyi gezdi. Babası Mustafa Erdoğan'ın Troya için yaptığı provalarda sık sık yer aldığını söyleyen ünlü şarkıcı, "Atlas devamlı babasının gösterilerine gidiyor, bugün de benim konserimi izlemek için geldi" diye konuştu.
Gülben Ergen'i izlemeye gelen kayınvalidesi Süheyla Erdoğan ve kayınbabası Nazım Erdoğan da gelinlerini sahnede izlemenin mutluluğunu yaşadı. Atlas'la yakından ilgilenen Nazım Erdoğan da torunuyla birlikte olmanın mutluluğunu kameralarla, "Çok ayrı bir tat onlarla beraber olmak" sözleriyle paylaştı. Gülben Ergen ise bir ara sahneden oğluna bakarak, "Atlas annesini tanımadı. Sahnede bir şarkıcı izlediğini sanıyor hala. Beni en son puding yerken bırakmıştı çocuk" deyince salonu kahkahalara boğdu. Sevilen şarkılarını seslendiren Ergen, Deniz Seki'yle sahnede "Ya Ölümsün Ya Düğün" şarkısını söyledi.
Kaynak... Gülben Ergen Bostancı Konseri (10.04.10)