Ben Turizm Otelcilk Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencisiyim 3 sene önce bu okula girerken bu okula kayıt olmaktaki tek amacım lise bittikten sonra boşta kalmamak iki senelikte olsa üniversite eğitimime devam etmekti yani direk geçişten faydalanabilmekti 9. 10. sınıfı bitirdim şu an 11. de bitti sayılır seneye mezun olacam birde öğreniyorum ki direk geçiş kaldırılıyor ne zor bi durum düz liselerde okuyan yaşıtlarımın hepsi dersaneye gidiyor ders çalışıyor test çözüyor kimya fizik matematik geometri dersleri görüyor bende o esnada alanyada güney kentlerde zorunlu 4,5 ay staj görüyorum zaten hepi topu 5 ay okula gidiyorum haftada sadece 1 saat geometri dersi görüyorum o derstede zaten hocalar ağırlık vermiyolar bazı kişiler diyorlarki işte biz sınava mat 1 den girecekmişiz ne mat 1 i kardeşim ben nerden hatırlayacam 9. sınıfta orta okulda gördüğüm konuları hoş hatırlasam ne olucak ? zaten anlamadığımdan meslek lisesine gelmedimmi ? bu kaldırılırsa bize yapılan çok büyük bi haksızlık % 90 ımızın eğitim hayatı sona erecek tamam belki şu an lise 1 e başlıyan meslek liseli arkadaşlar belki bizden şanslı olacak onlar mezun olana kadar iyi yönde değişiklikler yapılacak meslek liselerindede daha fazla matematik ağırlıklı ders verilecek ama olan şu anda 11. ve 10. sınıfta okuyanlara olacak hele hele 11 de olanlara Yetkililere sesleniyorum madem eğer bu kadar köklü bir değişiklik yapacaksınız bize değil bu sene liseye başalyanlara yapın bunca insanı yakmayın vebalimiz altına girmeyin hakkımızı çalmayın biz bu okula girerken direk geçiş hakkımızdı bu hakkımızı bilerek geldik hakkımızı elimizden almayın