Arama


_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
19 Nisan 2010       Mesaj #9
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

MERHABA evliyim henüz çocuğum yok bir kaç gündür her gece rüyamda kendimi ya hamile yada çocuğum olmuş görüyorum en son gördüğüm rüya beni çok etkiledi rüyamda alışverişe çıkıyorum aldığım kıyafeti denemek istiyorum bir anda göbeğimin büyüdüğünü görüyorum hamileymişim bir anda karnımda bebek tekme atıyor sanki ayağı dışarı çıkacakmış gibi tekmesini görüyorum minicik ayaklarının sonra ay şeklinde minicik bir bebek gördüm karnımda tıpkı ultrason görüntüsündeki gibiydi eşime dönüp nasıl bişey bu diyorum o kadar seviniyorum ki eşim sadece gülümsüyor yorumlarsanız sevinirim

Rüyanızda kendinizin hamile olduğunuzu görmeniz; beklediğiniz önemli bir işin gerçek olacağına veya sevindirici bir haber alacağınıza yorumlanır.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rüyamda evlenmek istediğim kişi bana bir yüzük almıştık gümüş bir yüzük üzeri yakut zümrüt altın gibi taşlarla kaplıydı en tepesinde de inci vardı evlilik arifesinde ben bir gece rüyamda o yüzü gördüm ve parmağıma taktım incisi çıkmıştı yerinden yüzükte matlaşmıştı ve o taşlar parlamıyordu evleneceğim kişi bana dediki inciyi yapğıştırırz bende yapıştırma olmazki dedim böle bir rüyaydı şuan çok endişelerim var lütfen yardımcı olun

Linki inceleyiniz.=) Yüzük Rüya Tabiri

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rüyada askere gitmek

Asker Rüya Tabiri (Rüyada Asker Görmek)
Asker görmek kudretle yorumlanır. Rüyada bir gene­ralle konuştuğunuzu görmek, işlerinizde hiçbir zaman zorlukla karşı­laşmayacağınıza delâlet eder. Bir er olarak bir askeri büroda çalıştığı­nızı görmek, hükümet dairelerinden olan işlerinizi kolaylıkla neticelendireceğinize, bir askeri birlik içinde eğitim yaptığınızı veya takım halinde caddeden geçtiğinizi görmek, çalıştığınız yerde sevildiğinize ve her zaman için hizmetinizden faydalanılıp takdirle anılacağınıza işarettir.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben fal bakan bi insanım fakat ileri düzeyde değil dün gece rüyamda bir akrabama fal baktığımı ve falda cehennem azabını gördüm . o an için kendimden geçtim ve fincanı hızla atmaya calıştım ve daha benim elimdeyken paramparça oldu. sımdiden çk tesekkur edrim.

Rüyasında azab çektiğini görmek, büyük bir rahata ka­vuşmakla tabir olunur. Azab çekme rüyası, cehennem konusunda daha açık gösterilmiştir.
CEHENNEM: Rüyada cehenneme girdiğini görmek, fakirliğe, kedere, sıkıntıya ve ahrette azaba delâlet eder. Cehennemin kapı­sına kadar gelip içeriye girmeden döndüğünü görmek, dünyada iş­lediği günahlara tövbe ettiğine işarettir. Cehennemde günahkâr in­sanların azap çektiklerini görmek, rüya sahibine Allah (C.C.) tara­fından yapılan bir ihtar olarak yorumlanır.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

akşam evime giditordum.evimin önünde gaspa uğradım nedir bu?

Rüyada gasp edilmek; elinizden mal çıkacağına ve paranızın bereketsizliğine işaret eder.
Son düzenleyen Safi; 30 Mart 2018 20:07
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.