Arama

Gülben Ergen - Tek Mesaj #156

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
20 Nisan 2010       Mesaj #156
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Ergen'in 23 Nisan hediyesi anaokulu

Son yıllarda kendisini sosyal sorumluluk projelerine adayan şarkıcı Gülben Ergen, "Çocuklar Gülsün Diye" projesi kapsamında iki anaokulu yaptırıyor. Ergen, proje kapsamında yaptırılan ilk anaokulunun açılışını 23 Nisan'da gerçekleştirecek.

Şarkıcı Gülben Ergen'in iletişimci Feride Edige ve Elvan Oktar ile başlattığı "Çocuklar Gülsün Diye" projesi ilk meyvelerini verdi. Kendisini sosyal sorumluluk projeleri ve özellikle çocuklara adayan Ergen'in öncülük ettiği "5 köyde 5 anaokulu" hedefi kapsamında ilk etapta Mardin ve Tokat'ta iki anaokulu yaptırılıyor. Tokat'a bağlı Bozcaali Köyü'nde yaptırılan anaokulunun açılışı 23 Nisan'da gerçekleşecek. Ünlü şarkıcı, daha sonra Mardin'e bağlı Duruca Beldesi'ne giderek, okul inşaatının temelini atacak.

'BU BENİM İÇİN EN GÜZEL VAZİFE'

Söz konusu okullar için üniversite öğrencileri ile ortak çalışma yürüttüklerini belirten Gülben Ergen, "Hayatın belki de en güzel vazifesini yerine getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Çıktığımız bu yolda kampanyamızı destekleyen ve bağışlarını esirgemeyen herkese minnet borçluyum" dedi. Ergen, "Bu çocuklar yarın belki öğretmen, doktor, avukat olacaklar ama bir daha hiç çocuk olamayacaklar. Biz kiralık değil, sürdürülebilir sevinçler için çıktık yola. Önce yürekleri eğitmek için" diyerek bu yolda ısrarla yürüyeceğini vurguluyor.

Bilge Köyü'ndeki çocukları sevindirdi

Ergen, 44 kişinin katledildiği Bilge Köyü'ne de giderek, çocuklarla yakından ilgilenmişti. Şarkıcı, montlar, tişörtler, mısır gevrekleri, kırtasiye malzemeleri hediye ederek, derinden yaralanan yüreklerin yeniden hayata tutunmasını sağlamaya çalışmıştı.

Kaynak

-------------------------------------------------------
İlk okul Tokat'ta

Gülben Ergen’in hayata geçirdiği “Çocuklar Gülsün Diye” kampanyasının ilk anaokulunun inşaatı Tokat’ın Bozçalı Köyü’nde başladı.

Gülben Ergen ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçen “Çocuklar Gülsün Diye” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılacak anaokullarının ilkinin temeli, Tokat’ta atıldı. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile imzaladığı protokolün ardından çalışmalara başlayan ve üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek destek toplayan Ergen, yapılan bağışlar ve SMS gelirleriyle Tokat’ın Bozçalı Köyü’ne yapılacak anaokulunun temelini attıklarını söyledi. Ergen, “Bu okulu bitirdikten sonra, Mardin’in Duruca Beldesi’nde ikinci okulun inşaatına başlayacağız. Umarım herkes bu kampanyaya duyarlılık göstermeye ve destek vermeye devam eder” diye konuştu.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:40