Arama


_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
21 Nisan 2010       Mesaj #65
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Cilt Bakımı

SABAH BAKIMI
Sabah kalkar kalkmaz elbette her zaman olduğu gibi yapılması gereken cildinizi su ve sabunla yıkamak. Sabun kullanırken dikkat etmeniz gereken herhangi bir sabun değil, zeytinyağlı ve nemlendirici özelliği olan sabunları kullanmanız. Ben Dowe u tercih ediyorum. Hem ellerim ve hem de yüzüm için.
Cildiniz kuruduktan sonra tonik ve pamuk ikilisi ile yüzünüzü bir güzel tekrar temizleyin. Pamukta oluşan kirler sizi şaşırtmasın çünkü tonik pamuğun ulaşamadığı yerlere, derinlemesine ulaşarak tüm kiri alır.
Cilt temizliğini tonik ile de yaptıktan sonra mutlaka yüzünüze cilt tipinize uygun bir nemlendirici sürün. Bu işlemi elbette boynunuza da uygulamayı unutmayın.

AKŞAM BAKIMI
Akşam bakımınızda sabah bakımınıza çok benzer.
Öncelikli olarak eğer makyajlıysanız yapmanız gereken elbette makyajınızı temizleyin. Makyaj temizliği için makyaj temizliği için kullanılan ürünlerden alıp kullanabilirsiniz. Makyajınızı temizledikten sonra tekrar yüzünüzü su ve sabunla yıkayın.
Arkasından toniğinizi sürün ve toniğinizin üzerine de nemlendiricinizi sürün. Nemlendiricinizin ardından cildiniz için her zaman kullandığınız, cildinizin tipine uygun bir gece bakım kremi kullandıktan sonra akşam bakımınızı da tamamladığınızı sanmayın sakın!
Ellerinizi de bakım için unutmamanız gerekir. Ellerinize de uygun bir krem sürdükten sonra bakımınız tamamlanmış sayılır.


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.