Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2010       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1.69 boyundayım 65 kilodayım futbolcu olmak için gerekli olan herşeye sahip olduğumu düşünüyorum ama açıkca kendime pek güvenim y0k 6-7 yaşlarından beri oynuyorum ilk olarak bpfdd bursaporun futbol klubüne gittim 11 yaşında mevkimde en iyi seçildim alt yapıya gidecektim ancak yaş ve fizik kaybından dolayı gidemedim 1.si kendimden 2-3 yaş büyükler vardı 2.si fazla kiloluydum ama daha sonradan tekvando yüzme vb. kurslara giderek kilo verdim ve kas geliştirdim şimdi ise 15 yaşıma girdim. bu yaz seçmelere katılacağım ve bu sefer alt yapıda oynacağıma inanıyorum =)

futblocu olmak için çok hızlı koşmak gerek bundan kasıt şudur 100 metre kadar mesafeyi 1 dakikadan az bir sürede koşmak 30-40 sn. civarlarında.. eğer bunu yapa biliyorsanız ve daha sonra iyi pas ata biliyorsanız 3 oyuncunun yanından arasında pas cıkarta biliyorsanız size top geldiği zaman karşınızda dev gibi 2 defans oyuncusu olmasına rağmen atağı batırmıyor en azından onları geçip şutunuzu çeke biliyorsanız iyi bir yapınız varsa..en önemlisi torpiliniz varsa 18-19 yaşlarında kendinizi sahalarda göre bilirsiniz =)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.