Benim bilgisayarimda donuyor aslinda bilgisayarim fena degildi ama sonra e-mule programiyla rapidshare premium yazdim cikan herseyi denedim sonra bilgisayar acilmadi ve sanirim hard disk sikistirildi diye bir kran geldi ve sonra ctrl+alt+delete to restart yaziyordu o siralar cd de calisiyordu bende servise verdim adam icindeki 300 Gb lik hard diski cikarip 500 Gb lik bir Hard disk koymus ve aldigimda windows istaydi sonra ben windows 7 yapmistim ama serviste tekrar vista yapmislar bilgisayar cok agirlasinca tekrar windows 7 yaptim biraz etisi oldu daha iyidi en büyük degisiklerden biride indirmenin baslamasinin saatler bulmasiydi yani downloada tiklayinca kaydet yada calistir yazarya ondan önce saatler geciyordu ama basltinca bir keresinden 123 Mb hizina vardi.Ama yinede eskisi gibi degildi bende anlamadim
Ama bilgisayar cok garip olmus sanki igne üstünde calistiyormus gibi her zaman yaptigim programlar vs kaldirmamaya basladi sonra bir extra HDD aldim filmler vs icin onuda baglayinca iyice gitti bilgisayara format atim hicbirsey degismedi. Bilgisayari yeniden baslatinca braz düzeliyor sonra tekrar ayni cpu kullanimi ayda bir 23 % ve benzari oluyor ama genelde 90 ile 100 % ne yapsam kar etmiyor lütfen yardim edin ben konuya misafir olarak katiliyorum bu yüzeden msn adresimi veriyorum =emot__53@hotmail.comsizleri umutla bekliyorum.