Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #7
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben bir hasta olarak fizyoterapistlere fizik tedavi uzmanlarından daha fazla iş düştüğünü düşünüyorum, çok daha fazla kontrole sahipler çünkü, hastaile birebir iletişim halindeler,fizyoterapistin önemli olduğunu ve tedavinin gidişatı hakkında fizyoterapistin doktordan daha iyi hakimiyeti olduğunu gördüm..

Alıntı

fizyoterapist in aylık maaşı kaç TL acaba öğrenebilirmiyiz

Alıntı

Benim boynumda 1 fıtık başlangıcı, belimde de 1 küçük fıtık vardı.İnanılmaz ağrım oluyordu.İşimi yapamaz olmuştum bir süre sonra.Fizik Tedavi Hekimini bana ilaçların yanı sıra kağıda resmedilmiş egzersiz verdi.Aradan 1 ay geçmesine karşın yegzersizlerime yapmış olmama rağmen ağrılarımda hiç azalma olmadı.Tanıdığım bir kişi beni çok değerli bir fizyoterapiste gönderdi,eski egzersizlerimin birkaçını iptal edip bir kaç tane egzersiz de ilave edince,14 günlük bir süre de hiç ağrım kalmadı.Ona minnettarım.Fizyoterapistlerdeki güleç yüz bile hastanın iyileşmesi için yeterli.cidden bilgililer

Geçmiş olsun.

Fizyoterapistler, sağlığın hizmetindedirler ve bu nedenle de hastanelerde, kliniklerde, çocuk ve yetişkin rehabilite merkezlerinde, yaşlı bakım evlerinde çalışabilirler. Devletin ve özel sektörün bu alanlarda çok sayıda işyeri bulunmaktadır. Çocuk, sakat ve yaşlılara doğru fizyoterapiyi sadece eğitimli uzmanlar verebilir.

Aldıkları ücret ise devlet kurumlarında ve özel sektörde değişmektedir. Ayrıca özel sektörde saat başı ücretle de çalışabilmektedirler.