Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
17:29, 2 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 06 Aralık 2025 - 17:31
Arama
MaviKaranlık Forum
Mafya
-
Tek Mesaj #43
Mystic@L
Ziyaretçi
10 Ağustos 2006
Ziyaretçi
buyrun YASKA
Kürşat Yılmaz
12 Eylül
öncesinde Ülkücü Gençler Derneği (ÜGD) üyesi olan Yılmaz, sonraki yıllarda çek - senet tahsilatı işine girdi. İlk yasadışı işi sahte piyango bileti basmak olan Yılmaz, kısa sürede yakalandı.
Yılmaz, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Kalemi'nde çalışan Polis Memuresi Tülay Çetin'le sürpriz bir evlilik yapmasıyla tekrar gündeme geldi. İki cinayete karıştı ve cezaevinde bulunduğu dönemde özel izinle evlenen Yılmaz'ın adı ilk olarak Banker Kastelli olarak bilinen Cevher Özden'i ayaklarından kurşunlanması olayında duyuldu.
Yılmaz'ın adının karıştığı en büyük olay, 1991'i 1992'ye bağlayan yılbaşı gecesi, Çakıl Gazinosu'nda işlenen Ayanoğlu cinayeti oldu.
Yılmaz, "Kısmetim 1" gemisiyle ilgili davada 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Derya Ayanoğlu'nun babası armatör Osman Ayanoğlu'nu adamı Yavuz Kaşıkçı'yı öldürtmek suçundan yakalandı. Ancak delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. 1992'de Kayhan Güvelioğlu'nu öldüren Yılmaz, 19 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı.
Bayrampaşa Cezaevi'nden Çanakkale Cezaevi'ne sevkedilen Yılmaz, 1994'te hastaneye giderken firar etti. Dört ay sonra yakalanıp yeniden Bayrampaşa'ya konuldu. Daha sonra Sinop ve Ünye kapalı, Ünye ve İskilip yarı açık cezaevlerini dolaştı.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 17:31
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.