Arama

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
10 Ağustos 2006       Mesaj #1320
arwen - avatarı
Ziyaretçi
İsimsiz

Yalnızlığın bu türlüsünü hiç yaşamadım ben, oysa bu yalnızlığın ilacının sen olduğunu biliyordum. Elimi uzatsam tutacağını, kaygılarla dolu saatlerin bir anda yok olacağını biliyorum.
Sandığım kadar güçlü değilmişim demek ki konuşmak istiyorum...
"Seni hiç sevmemiştim, sana değer vermemiştim" demek istiyorum.
Ama çıkmıyor bu sözcükler ağzımdan tıkanıp kalıyor boğazımda hem nasıl söyleyebilirim ki bunu? seni düşünmenin bile bana heyecan verdiğini nasıl inkar edebilirim? Seninleyken yüreğimin deli bir ırmak gibi çağladığını, hiç bitmeyen bir coşkunun içinde neşeyle yaşadığımı nasıl saklayabilirim?
Sen hayatımda değişik bir renktin. Değişiklik arıyordum sen bana yaklaşınca uzak kalmadım demek istiyorum. Oysa renklerin güzelliğini seninle keşfetmiştim ben her renge hatta diyebilirim ki en güzel renklere senin adını vermiştim. Hayatımda bir değişiklik olduysa bu seninle gelmişti. Senden uzak kalmayı hiç aklımdan geçirmemiştim hele seni kaybetmeyi hiç. Sana yakın olmanın verdiği hazzı başka hangi duygu tattırabilirdi bana?
"Alımlıydın, güzeldin bu yönlerinle etkilemiştin beni. Kişiliğin, kültürün, zekan hiç dikkatimi çekmemişti" demek istiyorum.
Bunun yalan olduğunu sende biliyorsun sen yoksun, sözlerin var. Kendini anlatışın vardı, hayata bakış açın vardı, ve ben senin olmadığın zamanlarda işte bunları yaşıyorum. Şimdi Beni sadece güzelliğin etkiledi " desem kendimi bile inkar etmiş olurum.
Kilometreleri senin için kat etmedim sadece öyle zan etmeni istedim. Bir oyundu ve bitti demek istiyorum. Ama bunları söylemekle kendimi kandırmış olurum. Çünkü ben yolları içimdeki o tarif edilmez heyecanla aştım. Seni gördüğümde yaşadığım titremeyi gizleyebilmek için ne yapacağımı şaşırıyordum.
Aslına bakarsan ben aşka falanda fazla inanmak istemiyorum demek istiyorum çünkü benim aşk değil başlı başına bir tutkuydu.
Aşkın gücünün hayattaki başka her şeyden daha kuvvetli olmayacağına inanırken, gerçekleri yüreğimin sesiyle bulurken, insanı insan yapan en önemli şeyin aşk olduğunu düşünürken... " Aşka inanmam demek ben hiç yaşamadım" demekle eş anlamlı.
Hayat hep seçenekler sunar insana oysa yaşam bana böyle bir seçenek bırakmadı eğer bir seçenek şansı verseydi “ben yaşamımdaki her şeyi bir kenara seninle olmak” seçeneğini seçeceğimden hiç kuşkun olmasın. Ama her zaman en doğrusunu seçmek mümkün değil.
Önemli olan yaşanan yanlış da olsa bundan yarına dair bir ders çıkarabilmektir.
BEN ŞİMDİ YANLIŞI YAŞIYORUM...