Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
04:09, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 05 Şubat 2026 - 04:09
Arama
MaviKaranlık Forum
La Roux
-
Tek Mesaj #1
LaSalle
Ziyaretçi
9 Mayıs 2010
Ziyaretçi
La Roux
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İngiliz elektropop ikilisi
La Roux
, vokalde Eleanor "Elly" Jackson, klavye ve synthesizer’da Ben Langmaid’dan oluşuyor. Jackson ve Langmaid’ın tanışma hikayesi 2004 senesine uzanıyor. İkilinin çoğunlukla akustik şarkılar üzerinde çalıştıkları "Automan" adlı projelerinin ardından ortaya çıkan “La Roux”, 2008 senesinde elektronik melodilere ve 80’lerin tınılarına ağırlık veren başarılı bir grup olarak kendisini gösterdi. La Roux’nun ilk single’ı “Quicksand” 2008’in Aralık ayında bağımsız bir plak şirketi olan Kitsuné Music tarafından yayımlandı. Single’ın başarısının ardından Polydor Records’la anlaşan ikili, grubun adını taşıyan ilk albümlerini 20 Haziran 2009’da piyasaya sürdü. La Roux, esas başarıyı ikinci single’ı “In for the Kill” ile yakaladı. 16 Mart 2009’da piyasaya sürülen single, İngiltere single listesine 11’inci sıradan girdi ve bir hafta sonra 2 numara kadar tırmanmayı başardı. 22 Haziran 2009’da yayımlanan üçüncü single “Bulletproof” ise İngiltere single listesine 1 numaran giriş yaptı. Bu single’ı 22 Eylül’de “I’m Not Your Toy” izledi. Mercury Ödülü’ne aday gösterilen La Roux, The Guardian tarafından 2009’un en iyi yeni grupları arasında gösterildi.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 04:09
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.