Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim Kaderim
Merhaba,
2 yıl önce şu zamanlarda bir kızla tanıştım ve çok iyi bir arkadaşlık gerçekleştirdik. bir birimize dertlerimizi anlatır,sırlarımızı paylaşırdık. O sevgilisinden bahsederdi hep benim ozmanlar yoktu tabi... tartışırlardı ben sakinleştirirdim değerlimi... Evet o kıza çok değer vermiştim. Kazayla bigün msn de ''dostum slm'' demiştim o onda kalmış olmalıki anlatıcam birazdan... Buluşma kararı aldık buluştuk beraber bişeyler içtik bir yakınlaşma yoktu o arkadaşını çağırdı 3 olduk gezdik,gezdik biryerde dinlendik. oturduk sohbet filan. Değerlim yanıma sokuldu başını omuzuma yasladı o an ben orda yoktum tabi hayallerdeydim, göklerdeydim bunu yapıcağı aklımın ucundan geçmezken o bana sarılıodu. sonra çocukça bana küçük taşlar atamaya başladı ''şştt hadi gelsene gelsene'' gibi vardırya ilgi istiyordu. güldük eğlendik. gitmem gerekiyordu otobüslere yaklaşmadan 2 dk önce e** elini tutabilirmiyim? dedim. tut bakalım dedi Msn Happy öpebilirmiyim dedim öp bakalım dedi Msn Happy yanağından öptüm o gün ilk defa. O gece msjlaşıyoduk. ***dan ayrıldım dedi. Kim olsa benim gibi düşünce içinde kaybolur gider. sabah sahibi olan bir kız akşamı nasıl ayrılabilirki... Ben varım dedim ona . beni reddetmedi beni silmedi hiç bi zaman bana değer verdiğini özel olduğumu söylerdi. hiç teklif etmedim bunu bilin yani direk Benimle çıkarmısın demedim oda bana et bir cvp vermemiştir. ama onun bana sen değerlisin demesi benim kalbime taht kurmasına yetmiştir. İkinci bir buluşma kararı aldık teklif edecektim ona Teklif ettim ve olmaz yapamam seni sevgilim olarak göremem hç bunu aklıma getirmedim dedi.Sordum ona tipsizmiyim yoksa? dedim hayır dedi e ozaman nedir? dedim. sen benim arkadaşımsın (DOST'umsun) dedi. Yıkıldım oysa ben ogün naber moruk gibi slm dostum demiştim.Msn Sad Benim iyi kişiliğim anlaşıyışım yaslanacak bir omuzumun olması onun için mükemmel bir dost anlam taşımış 1.5 yıldır sevdğimi haykırdım 1.5 yıldır reddedildim. Ama siz bilmiosunuz gerçekleri benimle öyle içten konuşuyoduki. evlilik planı bile yapıoduk ben sırf onun için ders lrime çalışıyımda başarılı olıyım diyodum. İnanmıcaksınız ama o yaz teşekkür almıştım ilk defa lise 3 ehemdeMsn Happy tabi onun benimle hoş konuşması beni mutlu edicek sözler kullanamsı sevdiğini söylerdi aban. Bunlar istisnaydı onun için kaide ise dostluktu onun için. Bneim için kaide olan oydu. Onun birileriyle ilişkide olduğunu görürdüm 2-3 defa ayrılığına şahit bile oldum. Be ondan başkasını düşünmezken o işte duydunuz... yılmadım pes etmedim Bigün tutamadım kendımı hakaret ettim ve gitti arkadaşlığımıda kaybettim küfür etmedim sadece Bu oyunu ben başlattım ben bitiririm. demiştim. iyi ozaman bitsin dedi ve gitti. ayda bir msj atardm özel gün doğum günününde felan. biliyodu hep benim sevdiğimi. Sanki sen beni nedakar istersen ben okadr giderim der gibiydi gözleri. 3 sefr buluşmamızda ...evet 3defa da buluştum sadce 5dakika gördüm onu baktım büyümüşmü değişmişmi diye. ona bir arkadaş gbi okul arkadaşı gibi sahte sahte emi naptınlan kendıne der gibi sevdim oracıkta sert bakışlarımla okşadım o değerilimi orda... şimdi hiç ulaşamıyorum telefeonunu biliyorum okadr. Söz verdim kendıme birgün iş sahibi olucak ve karşısına dikilceğime.
Son düzenleyen Safi; 31 Mart 2018 02:17