Bu falda çikmiyor bu sevdada bitmiyor yakami birakmiyor senin benimle olman kisin ortasinda yazdan kalma bir günde denize girmek olsa gerek karsina çikamaz oldum içimdeki his bana asik oldun diyor ama öyle degil iste biraz yardim etsen bana ellerimden tutup denizden çikarip yanina alsan bu yalnizlik korkusunu daha yenemedim alistim hep yanimda sen olunca yine seni bekleyeyim mi çamlik parkinda yada o hep gittigimiz sahildeki bankta sen yine omzuma basina koyup uyu ben ise özledigim yüzüne bakayim sana gelirken çok sevdigin o pastadan aliyim üzerine de gelin damat olsun yagmur altinda o köse basinda seninle konusmak için bekleyeyim marketten dönerken torbalarini tasiyip hasret kaldigim gözlerine bakayim sana masal anlatayim ask bahçesi o bahçede bir tek sen eksinsin çamlarin altinda duran bir evim bile var ama sen yoksun geri dönersin diye bekledim ama sen gelmez oldun bu mevsimde bekledim seni ama takvim yapraklari biter oldu bu mevsimde yapraklardan silindi ama gelmedin belki öbür mevsim kuslarla dönersin seni nerede bekleyeyim.aslinda bilmedigim bir seyi senin önüne serdim: Ruhumu sana teslim ettim yine gelmedin bedenimi de versem de gelmez misin?