Arama


ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
16 Mayıs 2010       Mesaj #10
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rüyamda ölmüş dayım kızımı benden istiyordu acil yorumlamanızı RİCA EDERİM

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

s.a rüyam hakkında ayrıntı olarak yazayım:kalabalık olarak köydeyiz dayım yanıma gelip ayşeyi(kızımı)benden alacağını söyledi ve ben bu rüyayı iki kere gördüm LÜTFEN ACİL CEVAP YAZIN

Hayrolsun demeyi tercih edin.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rüyamda kardeşimi şehit gördümm ve bu gün telefon etti gece yarısı sınırda kaçak yakalayıp çatışma çıkmış yorumlarsanız sevinirim gamsız

Rüyada Şehitler Görmek
Bir savaşta şehit olanları görmek, Allah Subhâne Teâlâ Hazretleri ile yorumlanır. Rüyada savaşarak şehit olduğunu görmek, dünya ve ahrette günahlarından kurtulmaya, iyi bir sona, rahmete delâlet eder. Şehitleri kanları akarken görmek halkın böy­le bir durumda hiçbir şeyden geri kalmayacaklarına, feyiz ve bere­ket olacağına, din kuvvetine, düşmana karşı zafer kazanılacağına işarettir.

Şehitleri cennette yemek yerken görmek, zahmet ve meşakkat­ten, sıkıntıdan kurtulmaktır. Bir veya birçok şehitlerle konuşup gö­rüşmek dünya için hayır ve ahret için de müjdedir. Bir şehidi öpmek veya o şehidin kendisini öptüğünü görmek, iyi bir sona ermeğe, iman ile bu dünyadan göçmeye, şahadet derecesine nail olmaya de­lil olarak kabul edilir.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rüyamda iki ev gördüm iyi mi gelir kötümü gelir? cevaplarınızı beliriyorum

Ev Rüya Tabiri (Rüyada Ev Görmek)
EV: Rüyada ev görmek ahrete yorumlanır. Rüyada bilmediği bir eve girip orada bir takım ölmüş insanlar görmek, ahrete işaret­tir. Oraya girip oturanın eceli yaklaşmıştır. Öyle bir evden çıktığını gören şiddetli bir hastalığa yakalanır. Sahibi bilinen bir eve giren helal rızk için dua eder. Tahtadan veya kerpiçten yapılmış bir eve giren haram mal edinmeğe çalışır. Öyle bir evden çıkan harama tövbe eder.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bende ruyamda sureklı altatılıuyorum sevgılım tarafından ve sımdı ayrıldık acaba bunun anlamı neeMsn Sad

Rüyada Aldatılmak
Birini aldatmak hak yolu terk etmeye; Biri tarafından aldatılmak Allah ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder. Baska bir kimseyi kendisinin aldattigini gören, tüccarsa zarar eder, memur veya isçi ise maasi kesilir, hasta ise hastaligi artar.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

rüyamda süreki hamile olduğumu ve gelinlik giydiğimi görüyorum..ne anlama gelir acaba?

Gebelik Rüya Tabiri (Rüyada Gebe Olmak)

GEBELİK: Ebu Said El-Vâiz'e göre; bir kadının kendini gebe olarak görmesi mal, bir erkeğin kendisini gebe görmesi hüzün ve kederdir.
Rüya sahibi erkek veya kadın olsun, gebelik görmek karnının büyüklüğü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delâlet eder. Henüz baliğ olmamış bir çocuğun kendisini gebe görmesi babası ile ve kü­çük kızın gebe olduğunu görmesi annesi ile yorumlanır.

Gelin ve Gelinlik Rüya Tabiri (Rüyada Gelin ve Gelinlik Görmek)
Sevinç ve neşeye, gelinin eve gelmesi hane halkı için bolluğa, Genç kızın gelin görmesi dünürcü gelmesine, Delikanlının gelin görmesi arzu ettiği işin gerçeklmeşmesine; Gelinlik görmek ve onu giymek genç kız için evlenmeye, bekar erkek için sevdiği kızlaa söz kesilmesine, Orta yaşlı kadının gelinlik giymesi sevinç ve sürura, yaşlı kadının beyaz gelinlik giymesi vefat etmesine delalet eder. Güveyin tabiri de gelin gibidir.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Rüyada karlı havada yürümek.

Kar görmek mevsimine göre değişir diye biliyorum...mevsiminde görünürse beyaz hayır ve güzellik..mevsimi dışında gönünürse hastalık sıkıntı diye biliyorum...tabii herşeyin en güzelini Allah(c.c)bilir...rüyanız hayırlara vesile olur inşallah...

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ruyamda bir buyuh bir sincap ablama sicradigini gordum ve onun ustune zipladi

Rüyada Sincap Görmek
Rüyada sincap görmek, samur görmek gibi tabir olunur. Bir sincabı boğduğunu ve boğazından kan aktığını gören, yabancı bir kadın ile ilişki kurar.
Son düzenleyen Safi; 30 Mart 2018 20:08
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!