ßen 16 yaşındayım sevdiğim kişide 25 yaşında yani 9 yaş büyük....... ßundan iki yıl önce ablamın nişanı wardı.. o çocukda eniştemin kardeşi oluyo ben onu o an gördüğüm zamn içimden bişelr koptu çok heycanlandım sanki kalbim durcak gibi oldu nişan geçti bn onu hala unutamamıştım bi gün eniştemle bizim ewe gelmişlerdi ben ozman uyuyodum sonra gözlerim açtığımda onu gördüğüm göz gçze geldik o an rüyadamıyım dedim sonra hmn kafamı çevirdim rüya deilmiş kalbim durcak gibi oldu sanki onlar gittiler sonra 3 . 4 hafta sdonra eniştemin kardşei yani sevdiğim çocuk msn de beni eklemiş ama bana kendini başak birisi olarak tanıtttı biz 2 3 konuştuk sonra bana ablala ilgili sorular flan sordu eniştenden önce sevgilisi warmıydı flan işte bende bana ilgi duydu beni ekledi sandım ama yanılmıştım.. tabi ben ilkbaştan beri onun olduqunu biliodum... ben artık dayanamadım benle dalga geçiosu çünkü biraz hakaret yazıp hırsımdan gönderdim... sonra bu olay kapandı ama yazdığım hakaretler den dddolayı çok pişman oldum keşke göndermeseydim eniştem biizm ewe qelince arada bi ondan konu açılırıdı eniştem onun çok kızlarla konuşutuğunu hovarda olduğunu sölerdi çok üzülüydum... hmn ordan uzaklaşıodum... ablamla eniştemin düğününde o başka bi kızla gelmişti dans ediyolardı o ğün bnm ölüm günümdü onu bi başkaıyla gördüm okadar üzüldüm ki dünyam başıma yıkıldı sevdiğim başkasını kolarıdaydı lavobaya gdip ağladım sona sürekli belki bi umut diyerek ablamın ewine gidiodum hep gittiğimde de ya görmüyodum yada gördüğümde ben ona bakıodum oda bana bakıodu sora kafasını geri çevirio ona açılamıyorm bnm hakkımda farklı bi düşünceye sahip olmasını istemiyorum çok utanıyorum...BEN UNUTAMIYORUM ONU UNUTMAYA ÇALIŞORUM AMA OLMUO napıcam bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin ben şuan ona karşı duygularımı burda bile ifade edemiyorum az gelioooo noolurusnuz bi akıl verin bana..........