Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar siteye misfair olara katıyorum. Bu şeyleri buraya yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi ama aşk insana gerçekten herşeyi yaptırıyor. konuya geliyim benim kız arkadaşımı ben çok seviyorum esasen ilk bakışta hiçbir sorun yok ve gerçekten de ciddi düşünüyorum daha önce hiç bi kızda olmadığı gibi seviyorum onu aşırı derecede belki de sorun buradan kaynaklanıyor. Kız arkadaşımın benden önce kısa süreli bi çıkma dönemi olmuş ve bu onun çıktığı ilk erkekmiş onunla tel dışında hemen hemen doğru dürüst görüşmemiş gibi bişey ama tabiki gezmişler de neyse fazla uzatmiyim bir ara ilk başladığımızda bana söyleyemediği bi şeyi yazı olarak yazıp verdi kağıtta unutmaya çalıştığı ama unutamadığıonu hep iyi yönleriyle hatırladığı falan yazıyodu ve bana ya beni kendi karanlığıma bırak yada kendi aydınlığa çıkar demişti ben kızı bırakmadım çünkü gerçekten aşığım bundan sonra hiç böle bişi olmadı şu anda ilişkimizde hiçbir sorun da yok ama içim içimi yiyor bana mı aşkım yoksa onu unutamadı mı lütfen bana yardım edin kafayı yemek üzereyim belki okuyunca deli diyceksiniz bana ama lütfen yardım edin bana aşık olup olmadığını nereden anlayabilirim