Merhaba.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geçen sene ağustos ayında Marmariste bir türk kızıyla tanıştım.Kendisi bir şirkette model olarak çalışıyordu ve enaz 23-24 yaşında gösteriyordu.Tanışmamızdan 2 gün sonra birlikte olduk.Ve maalesef korunmadık.Sonra benim tatilim bitti ve geri döndüm.Çok geçmeden hamile olduğunu söyledi.Aldırmak fikrini de maalesef desteklemedi.Bir müddet sonra da bebeğin benden olmadığını, benden önceki erkek arkadaşından olduğunu söyledi.Ben de bu konuyu unuttum.Ama 1 hafta önce beni tekrar aradı ve bebeği doğurduğunu ve babasının ben olduğunu söyledi.Ve en korkunç olan da kendisinin 08.01.1993 doğumlu olduğunu,yani reşit olmadığını söyledi.Ben "Niye bana yaşını söylemedin" diye sitem ettiğimde "Aslında yaşım daha fazla ama 3-4 sene geç nüfuza alınmışım" diye de bir cevap aldım. Şok oldum. "Bayanlara yaş sorulmaz" prensibine sadık kalarak, aslında centilmenlik yapmak değil de kendimi ateşe atmışım ama haberim yok. Lafı uzatmadan, bebeği nüfuzuna alamayacağını,benim gelip bunu yapmamı istedi.Şimdi kafamda binbir soru var. 6 aydan 2 yıla kadar hapis mi bekliyor beni? Yoksa icbari evlilik mi?Yoksa bebeği sadece nüfuzuma almam yeterli mi olur? LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN.Sabırsızlıkla cevabınızı bekleyen biri..