Arama


kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
12 Ağustos 2006       Mesaj #34
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
beC59FiktaC59F karakartal

BEŞİKTAŞ'IN BOMBASI RİCARDİNHO


Başkan Yıldırım Demirören, Gaziantep maçı öncesi transferde bir bomba daha patlattıklarını resmen açıkladı. Brezilyalı yıldız pazartesi günü gelecek.
12 Ağustos 2006 Cumartesi 01:03

Başkan Yıldırım Demirören, Gaziantep maçı öncesi transferde bir bomba daha patlattıklarını resmen açıkladı. Brezilyalı yıldız pazartesi günü gelecek
BEŞİKTAŞ, dün transferde bir bomba daha patlattı. Başkan Yıldırım Demirören, isim vermeden Brezilya Milli Takımı'nın sol kanat oyuncusu ile anlaştıklarını resmen açıkladı. Demirören, yıldız futbolcunun pazartesi geleceğinin müjdesini verdi.

PAZARTESİ İSTANBUL'DA
DEMİRÖREN isim vermemişti ama yönetimden Brezilya Milli Takımı'nda Ronaldinho'nun yedeği olan Ricardinho'nun transfer edildiği bilgisi geldi. Yıldız futolcu için kulübü Corinthians'a 2 milyon, kendisine de iki yıl için 2 milyon 200 bin dolar ödenecek.

******

Marcio20Nobre20 556

NOBRE DE TÜRK OLUYOR


Nobre Türk olduğunda Mert adını alacak.
12 Ağustos 2006 Cumartesi 01:53


Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Marco Aurelio’nun Türk vatandaşlığına kabul edilmesinin ardından, Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Marcio Nobre de Türk vatandaşlığı statüsüne geçmek için başvurdu. Nobre Türk olduğunda Mert adını alacak.


Edinilen bilgiye göre, bu sezon başında Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transfer olan Marcio Nobre’nin Türk vatandaşlığı başvurusu İçişleri Bakanlığı’na önceki gün ulaştı. ’Hızlı biçimde sonuçlandırılması’ talimatıyla gelen başvuru dosyasının, rutin bir işlem olan ’soruşturma’ safhasında olduğu öğrenildi. 2.5 yıldır Türkiye’de yaşayan Nobre, gerekli olan 5 yılı doldurduğu taktirde, Aurelio gibi Türk Milli Takımı’nda oynayabilecek.