Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
18:03, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 23 Mart 2026 - 18:03
Arama
MaviKaranlık Forum
Mimarlık Gündemi
-
Tek Mesaj #9
Daisy-BT
Ziyaretçi
1 Haziran 2010
Ziyaretçi
İslam Başkentleri ve Şehirleri Birliği’nin (Organization of Islamic Capitals and Cities-OICC) her yıl düzenlediği yarışmanın 8. döneminde, Prof. Sercan Özgencil Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr. E. Dilay Güney tarafından yazılmış, Türkçe ve İngilizce olarak İBB Kültür A.Ş. tarafından yayınlanmış olan “Uygarlıklar Beşiği İstanbul Kent Belleği/ Mekansal Süreklilikler”, (Cradle of Civilization İstanbul Collective Memory / Spatial Continuities) adlı kitap, yazı, dokümantasyon ve çeviri alanında kentsel ve bölgesel planlama dalında birincilik ödüllerine layık görülmüşlerdir.
Fotoğraflar kitap metninin görsel belgeleri olarak, fotoğraf sanatçısı Ali Konyalı tarafından özel olarak çekilmiştir. Kitap metninin kurgusu harita ve görsel analitik şemalarla desteklenmiştir.
Prof. Dr. Sercan Özgencil Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr. Dilay Güney halen Beykent Üniversitesi’nde tam zamanlı öğretim üyesi olarak görev almaktadırlar.
Yazarlara birincilik ödülü, 18- Mayıs 2010 tarihinde Doha – Katar’da yapılan OICC’nin 12.ci Genel Konferansı’nda takdim edilmiştir.
Kaynak: Mimdap
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 18:03
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız