Arama

DiSs-eR - avatarı
DiSs-eR
Ziyaretçi
3 Haziran 2010       Mesaj #147
DiSs-eR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nilgun_saruhan adlı kullanıcıdan alıntı

aynı sorun bendede var isim@soyisim şeklindeki hesabmın mail kutusu açılmıoR..ve bu yazı çıkıoR..Windows Live Hotmail şu anda hesabınızda oturum açamadı. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
yaRdm edn ltfen mail kutumu açmam lazm..Msn Confused

Aldığınız Windows Live Messenger Hesabının Ayrıca Ulaşabileceği bir Mail adresi olmaz ise. bu işlemi yapamazsınız.
Örneğin; nilgun@saruhan.ben bunun için saruhan.ben diye bir internet sitesi lazım. eğer bir mail adresiniz var ise ve bu adresin hesap doğrulamasını yapamıyorsanız Burada verilen Linkten yardım alabilirsiniz.

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Doğrulama işlemi tamamlanmamış. İşlemi tekrarlamayı deneyin. Buna rağmen sonuç alamazsanız, Windows Live ID Threads adresinden yardım talep edin.

Ama Dediğimi Unutmayın Windows Live Messengerden bir Adres Aldığınız Zaman isim@soyisim.sonrasi adres doğrulanması için. @........'ten sonrasında yer alan karakterler'in aynısı olacak şekilde birde mail adresiniz olması gerek Msn Happy "isim@msxlabs.org" aldırysanız eğer "isim" olarak bu siteden mail adresiniz olması gerek. Yardımcı Olabilmişimdir İnşallah Kolay gelsin.