Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
12:34, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 14 Aralık 2025 - 12:35
Arama
MaviKaranlık Forum
Bacağımdaki rahatsızlık ne olabilir?
-
Tek Mesaj #2
RivaN
Ziyaretçi
4 Haziran 2010
Ziyaretçi
merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende sporcuyum ve bahsettiğiniz rahatsızlıkları sıklıkla olmasada yaşıyorum...bilinçsiz bir spor başlangıcı yapmışsınız.insan vücudu özelliklede sporcu veya belirli aralıkta spor yapan insanlar bu hataya çoğu zaman düşüyor.Vücuttaki kasları ısıtmadan asla'zorlayıcı hareketler yapmamalısınız..vücut toksit atıyor ve laktik asit üretiyor...
Isınmadan ve spor geçmişi olmaksızın aşırı koşu bacak kaslarını lifleri zorlar...kas geri
lmesi yırtılma v.s sebep olur.
bu sorunlar, aşırı bir çalışma sonrası kaslarda biriken aşırı toksinlerin, özellikle laktik asitin birikmesinden kaynaklanır. Bu olay çalışmadan 24 saat sonra başlar ve 2-3 gün kadar sürebilir. Bu durum da çok su içmeli ve kaslara yumuşatıcı pomadlar sürülmelidir ya da sıcak bir banyo iyi bir etki sağlayabilir.ben bunu yaşamıştım eğer kaslarınızda yırtılma olmuşsa
çok ağır bir tablo oluşturur. Cerrahi bir girişim gerektirir.tavsiyem muhakkak doktora görünmenizdir,buradan sadece kısa dönem için yardım alabilirsiniz ki ben tavsiye etmem,ileride ciddi bir soruna yol açmadan ortopedi 'ye gitmenizi öneririm..tekrar geçmiş olsun
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 12:35
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.