Arama

Bilgisayar Teknik Destek - Tek Mesaj #51

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Haziran 2010       Mesaj #51
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ulasgfb adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar toshiba 16 gb flash bellek kullanıyorum. flashtan bilgisayara resim atarken hata verdi tamam deyip çıktım. geri döndügümde resimlerin yarisi bilgisayarda geri kalan yarısı kayboldu. flashtaki baska klasörde müziklerim vardi. onlarda zarar görmüs ve klasörün icinde tanınmayan uzantıda dosyalar vardı. flashi cıkartıp taktığımda :
lütfen G sürücüsüne bir disk yerleştirin yazıyor. özellikleri tıklayınca
0 bayt görünüyor. biçimlendirme aktif değil.
bilgisayarım>yönet>disk yönetiminden girince de şekildeki gibi tamamen boş ve
sağ tıkla biçimlendirme çıkmıyor.

yardımcı olursanız çok sevirim..

Garantisi varsa, yetkili servise gönderin. Maalesef flash belleğiniz bozulmuş. USB tak/çıkar işlemleri sırasında bu gibi sorunlar yaşanabiliyor. Daima "Donanımı Güvenle Kaldır" seçeneği ile USB aygıtların çıkarılması önerilir.

Alıntı
zenon adlı kullanıcıdan alıntı

Lütfen bana kızmadan, siirlenmeden okuyun Msn Happy
Ya bu sorunu nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum..
Tarif edememekten korkuyorum..

Benim pc normal kullanımdayken, aniden sanki böyle ekran titriyomuş gibi oluyo, explorer pencere çerçevesi maviden griye dönüyo(eski windows çerçevesi yani ) sonra tekrar maviye dönüyo, başlat menüsü 2 satırken 1 satır a düşüyo... ve bu saydıklarımın hepsi 2 saniyede gerçekleşiyo Msn Happy

Şimdi gelelim bunun sonucunda oluşan sorunlarıma Msn Happy

1 - Pc den sistem sesleri haricinde ses çıkmıyor.. Winamp, media plyr, explorer daki video sesleri vs..

2 - Paylaşımda olan dosyalarım, paylaşımda gözükmesine karşılık paylaşımda bulunamıyo Msn Happy

3 - Pc de antivirüs te var ama korkuyorum acaba virüs mü var diye..

ŞİMDİ....

Bütün bunlara bi tane dandik virüs mü sebep oluyo,
yoksa benim donanımsal bir sorunum mu var..

küçük not.. bi başka pc ye format attım ve onda da aynı sorunlar başladı.. XP CD sinden olabilir mi_?

Ayrıca Bundan kurtulmanın yolu var mı.._?
bi ayrıca daha.. Acele YARDIM Msn Happy

Bilgisayar sorunlarından anlayan bir arkadaşınızın veya teknik servisin bakması en pratik çözüm yolu olur. Bu şekilde tahmin yürütmek ve çözüm önerisinde bulunmak pek etkili olmayacaktır.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.