Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
17 Haziran 2010       Mesaj #12
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bende doktor olmak çok istiyorum ve fen matematiğin çok ağırlıklı olması gerekiyor iyişallah istiyenler çalışanlar istek varsa her şeyi yapar

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

sbs puanınıza güvenmeyin bence herkesin 6,7 de 90-95; siz liseye gelin de o zmn görün sayısal neymiş orta okuldakini siz sayısal mı sanıyorsunuz Msn GrinMsn Grin

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

6.sınıf sbsde 492 7.sınıfta 497 8.sınıfta da 490 bekliyorum beyin cerrahı olabilirmiyim

Alıntı
nslnr adlı kullanıcıdan alıntı

ben 6.sınıfa gidiyorum ve doktor olmak istiyorum malumunuz sbs'ye az kaldı iyi puan iyi lise demek iyi lise iyi üniversite demek lütfen bana önerilerilerinizi yazın ne yapmalıyım???

Doktor olabilmek, Tıp Fakültesi kazanabilmek için sayısal bölüm okumalı ve matematik ve fen derslerinde başarılı olmalısınız. Anadolu Liseleri, Fen Liseleri, Liselerin fen-sayısal bölümlerinde başarılı öğrenci olmaya çalışın. Hedefiniz güzel ve bu hedef için size düşen çalışmak. Başarılar dilerim.
Sayısal konularında başarınızı geliştirmek için önce bu konuları sevmenizi ve oyun oynarken aldığınız keyifle problemleri çözer hale gelmenizi öneririm. Hem çok problem çözün hem de çok sayıda test. Böylece hem sayısal bilginiz artacak hem de sınavlara yönelik hız kazanacaksınız.

Kendinizle ilgili özel bilgi yardımını okulunuzun ve varsa dersanenizin Rehberlik bölümünden mutlaka almanızı öneririm. Sizi yönlendireceklerdir.