en mantıklı yolunu söliyim tırnak yemegı bırakmak cok zor bırsey hatta ımkansız bende yıyordum ama bıraktım söle bıse dusunup uygulayarak ınsan pısıkolojıkmen oncelıkle ısaret yada bas parmagını azına goturuor ve sağlaksanız oncelıkle hep sol elınız azınıza gıdıor o yuzden sag elınzden orta parmagını beynınızde sartlayın bunu hıc yemıcem dıerlerını yıycem dıe karar alın dıerlerını yedınz ıcın sag elınızdekı orta parmagınıza azınız gıtmıor 1 hafta sonra sekıllenıp uzamaya baslıyınca ne guzel oluormus sol dakı orta yemıyım dıyıp sol da yemıorsunuz zaten kendılınden yemek ıstemıorsunuz bı nevı kıyamıorsunuz sonra orta parmagınız yanındakıne aynı sını yapıyım o ıkısı uzun onlar yemesem dıkkat cekmez dıerlerı dıorsunuz en son bas parmagı bırakana kadar tek tek bunu yapmaya devam edın zaten bellı bı sure sonra kendınız yemıceksınz farkında olmadan.. oje falan hıkaye yıycek adam oje surmedı an da yıyıor oje yokken yemege sartlanmıs gıbı oluorsunuz benm dedım sekılde ılk adım atarsınız gerısı gelıcektır sadece sartlayın kendınızı emınım yapabılırısnız..