Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben yaklaşık 8 ay önce biriyle çıktım.aynı okuldayız,her gün birbirimizi görüyoruz. yaşı benden küçüktü ve ben bu konuyu aldırmadım çünkü gerçekten seviyordum.fakat o bu konuyu çok dert etti ve bir şekilde ayrıldık . aradan 2-3 ay geçti ve bu geçen süre içerisinde hep bana bakmaya devam etti bende bakışlarından hep bir anlam çıkarttım . bu yaptığım şeyin doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu bilmiyorum tabii nese arada mesaj attı fakat sonra yine konuşmamaya devam ettik.mayıs ayında doğum günümü kutladı o günde bi şekilde konştuk muhabbet ettik ve yine sustu .sonra bundan 3-4 hafta önce msjlaşıyorduk ve msjlarında yaşadığımız eski anıları ve konuları açtı bulştuğumuz mekanları falan hatırlattı hatta benim bile hatrlamadığım konuları kendisi hatrladı.bulşmak istedi ve her nedense bulşamadk araya bişiyler girdi.ben ona yanlışlkla bi laf ettm onu kırdm fakat ona rağmen sonraki gün yine msj attı fakat bnm telfonum bozuldğu için msj atamadm ve ne olduysa oldu işte 2 hafta boyunca telefonsuz kaldım tabi görşemedk. okulların kapnmasına çok az kalmıştı ve eskisi gibi bakmadığını fakettm .çünkü eskiden bakardı.msnde slm verdm ve ordada tersledi ki ben ona bi kötülük yapmadığım halde böle davrandı .arkadşıyla konştum.dersleri çok kötü ona sinirinden sana böle dawranmış olabilir bilmiorm bize bişiy anlatmadı dedi. ne yapçağmı bilmiorm ama onu hala çok seviyorum nasl geri kazanıcağımıda bilmiorum.araya yaz tatili girdi beni temelli unutmasından korkuyorum.. lütfen yardımcı olun başkalarının görüşlerinede ihtiyacım var