Arama


A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
21 Haziran 2010       Mesaj #210
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Siz siz olun sakın aldatmayın derim ben. Aldatmaktan kastım sadece bir kadını bir diğer kadınla aldatmak değil, hiçbir şekilde aldatmayın. Verdiğiniz ümitler, söylediğiniz sözler, ettiğiniz laflar da dahil buna..
Bu cümleyi çok değil 3-4 hafta öncesinde biri bana söylese güler geçerdim sadece ama gülüp geçilecek birşey değilmiş bu.
Mesela ben hayatım boyunca sürekli aldattım, hep aldattım. Birgün gelipte bu nedende bu kadar mutsuz olucağımı hiç düşünmeden. Ama işte sırf bu sebeple, çok ama çok güzel, çok ama çok mükemmel bir insanı hayal kırıklığına uğratmam nedeniyle öyle bir olaya sebebiyet verdim ki sanırım ömrüm boyunca unutamıycam. En azından şimdilik hiç aklımdan çıkmıyor diyebilirim.
İnanın insanın daha sonra hayata tekrar eski neşesiyle eski enerjisiyle devam edebilmesi mümkün dahi olmuyor ya da uzun zaman alıyor.
Zamanı birazcık geri alabilmek için herşeyi verebilcek duruma geliyorsun ama iş işten geçmiş oluyor. Ne geçen zaman geri geliyor, ne de bazı şeylerin telafisi mümkün oluyor.
O yüzden tavsiyem sakın ola aldatmayın, sakın ola kimsenin duygularıyla oynayıp onu hayal kırıklığına uğratmayın..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.